fbpx
Vaše naročilo je uspešno poslano.
Nazaj

Božična vasica v osrčju pohorskih gozdov

Deli z drugimi

Božično vzdušje je tam, kjer so naši najbližji. Najlepše je, če je prostor napolnjen z iskrenim smehom, pesmijo, veseljem in ljubeznijo.

V tem božičnem duhu bo 17. in 18. decembra zasijala božična vasica v osrčju pohorskih gozdov. V Gostilni Smogavc na Gorenju pri Zrečah bomo za vas pripravili dva dni božičnega doživetja in druženja ob hrani, pijači, božični glasbi in otroških animacijah. K temu bomo dodali še tržnico avtentičnih izdelkov naše in okoliških kmetij ter rokodelcev za božične nakupe ter doživetje božičnega vzdušja bo popolno.

V času božičnih praznikov se lahko za trenutek vrnemo v otroštvo in se poigramo z izdelovanjem okraskov, prazničnih aranžmajev, naredimo svoje božično drevo, se veselimo barvnih lučk, izbiramo darila za bližnje in nestrpno pričakujemo, da bomo tudi sami obdarovani. Vse to bomo pričarali v Gostilni Smogavc na Gorenju pri Zrečah. Vabljeni vsi, da skupaj doživimo praznične dni v osrčju pohorskih gozdov!

Dogodek načrtujemo v vsakem vremenu. V primeru kakršne koli višje sile, prosimo, spremljajte naše FB objave!

Program dogajanja

16:00 – 19:00 praznična tržnica domačih izdelkov kmetije Smogavc ter okoliških kmetij in rokodelcev, stojnice s hrano in pijačo ter božična glasba. Krašenje božičnega drevesca.

17:00 – 18:00 mini božična predstava Palček Klepetalček s prihodom Božička ter razdelitvijo daril za vse prijavljene otroke.

18:30 žreb nagrajencev dnevne nagradne igre, v kateri lahko sodelujejo vsi udeleženci dogodka*.

DOGODEK NA PROSTEM JE ODPRTEGA TIPA, ZA OGLED PREDSTAVE TER OBDAROVANJE OTROK PA SO POTREBNE PRIJAVE S KOTIZACIJO (VEČ INFO SPODAJ**). 

HIGHLIGHTS

BOŽIČKOV FOTO KOTIČEK

DNEVNE NAGRADE (GLAVNA NAGRADA NOČITEV Z ZAJTRKOM ZA 2 OSEBI V GOSTILNI SMOGAVC)

MINI NAGRADE IN UGODNOSTI ZA VSE OBISKOVALCE

*Za sodelovanje v nagradni igri ni potrebno plačilo kotizacije. V njej sodelujejo vsi udeleženci dogodka. Kuponček za nagradno igro lahko na dan dogodka izpolni vsaka polnoletna oseba oziroma skrbnik v imenu mladoletne osebe le enkrat. Udeleženci/nagrajenci oz. njihovi skrbniki bodo o nagradi obveščeni med 18:30 in 19:00 uro in jo lahko prevzamejo na licu mesta z osebnim dokumentom.

Prijave otrok

Mesta za božičkov prihod so že zapolnjena. Mi se že iskreno veselimo vaših prihodov v tem praznično obarvanem vikendu.

Ob prijavi nujno zapišite ime in priimek otroka ter njegovo starost IN DATUM, ZA KATEREGA SE PRIJAVLJATE. Na vaš mail boste prejeli podrobnejše informacije glede dogodka ter podatke za plačilo kotizacije, ki znaša 15,00€ na otroka ter zajema ogled predstave, darilo ter eno toplo pijačo za otroka. Kortizacije, ki do vključno 7. 12. ne bodo poravnane, se ne upoštevajo za prijavljene. O uspešnosti prijave boste prav tako obveščeni v roku največ 2 dni po plačani kotizaciji.

2 Replies to “Božična vasica v osrčju pohorskih gozdov”

    Prijavljam hčerko Zojo Jevšenak za termin 18.12. 2023

Dodaj odgovor