fbpx
Vaše naročilo je uspešno poslano.
Nazaj

Energetska sanacija – Gostilna in prenočišče Smogavc  

Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in

energetske učinkovitosti

 
Naziv operacije: Energetska sanacija – Gostilna in prenočišče Smogavc
Vrednost sofinanciranja: 135.854,49€
Opis operacije:

V okviru  javnega razpisa Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj smo v podjetju Gostilna in prenočišče Smogavc d.o.o. uspešno pridobili nepovratna sredstva za izvedbo operacije Energetska sanacija – Gostilna in prenočišče Smogavc. 

V okviru operacije bomo na objektu uredili obnovo zunanjega ovoja fasade, menjali obstoječa okna ter svetila nadomestili z varčnejšimi, uredili rekuperacijo, toplotno izolirali podstrešje, menjali obstoječe pipe z varčnimi, v kopalnicah v nastanitvi uredili talno gretje, ter nabavili koše za ločevanje odpadkov.

 Namen operacije je izboljšati konkurenčnost podjetja s področja turizma s pomočjo ukrepov za rabo obnovljivih virov energije in zmanjšanje rabe energije in snovi. Cilj operacije je zmanjšanje stroškov poslovanja zaradi uvajanja ukrepov snovne in energetske učinkovitosti oziroma večje rabe obnovljivih virov energije ter zmanjšanje razvojnega zaostanka podjetja s področja turizma. Z operacijo želimo prispevati k trajnostnemu in zelenemu razvoju turizma ter po zaključku operacije tudi pridobiti okoljski znak.

Več o nepovratnih sredstvih in EU skladih lahko preberete na www.eu-skladi.si

 Naložbo sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

26952386_1688232817907532_5094243372423889821_o
Ministrstvo-za-gospodarstvo-LOGO