fbpx
Vaše naročilo je uspešno poslano.
Nazaj
razstrupljanje telesa v savni za dva

Razstrupljanje z savnanjem-Pomladni retreat Smogavc

Deli z drugimi
Razstrupljanje telesa v savni za dva

Pomlad je čas, ko se narava prebuja iz zimskega spanca in si nadane svežo preobleko. Tudi krošnje dreves na Pohorju že dobivajo nežno zeleno preobleko in nas vabijo, da si v njihovem objemu naberemo svežih moči. Tako kot narava, tudi naše telo po zimskem počitku potrebuje poživitev oz razstrupljanje telesa, zato smo vam v hiši Smogavc pripravili pomladni »retreat«. S pomladanskim prebujanjem boste svojemu telesu ponudili svež začetek, obnovili življenjsko energijo ter krepili imunski sistem, ob vsem pa še uživali v dobri družbi v dvoje.

 Vsak dan smo sicer izpostavljeni toksinom, tako zunanjim kot notranjim, in prav ti toksini, ki se kopičijo v našem telesu, povzročajo, da organi slabijo, naš imunski sistem se poruši, smo utrujeni, brez energije, lahko celo zbolimo. Eden izmed učinkovitih načinov razstrupljanja telesa je redna in kontinuirana uporaba savne. 

Razstrupljanje telesa v savni

V našem wellnessu Smogavc v brunarici se lahko sproščate in očistite svoje telo v dveh vrstah savne, finski in infrardeči savni. Finska savna ima temperaturo med 70 in 80°C, medtem ko je infra savna ogreta nekje na 60°C, vendar so njeni učinki lahko tudi do dvakrat močnejši od drugih savn, saj prodirajo globinsko. Kombinacija savnanja v obeh savnah pokriva širok spekter in nudi popoln retreat za vaše telo in duha. Pozitivni učinki finske savne se kažejo v pospešeni presnovi, sproščanju mišic, krepitvi srca in ožilja, odpravljanju kožnih bolezni, preprečevanju celulita, ugodnem vplivu na gibalni sistem in blažitvi stresa. Infra savna se priporoča zlasti začetnikom v savnanju. Ker vključuje nizke temperature, v prvem ciklu ne bo pritekla prav nobena kapljica potu, saj se telo pregreva v globino, posledično se čistijo notranji organi, cirkulacija se pospeši, koža se prav tako čisti od znotraj navzven. Iz telesa se odplaknejo odvečne soli, strupene odpadne snovi ter virusi. Ob redni uporabi infra savne se kažejo učinki, kot so zmanjšanje utrujenosti, odprava stresa, fizična in psihična sprostitev, poveča se elastičnost in prožnost kože, poškodovane mišice in vezi se hitreje obnavljajo, poveča se cirkulacija krvi ter vitalnost in upočasnjuje se staranje. Infra savna je primerna tudi za ljudi, ki imajo težave s srcem in ožiljem, vendar priporočamo, da se bolniki glede varne uporabe savne vendarle posvetujete z izbranim zdravnikom. Seveda pa ob vsem tem ne pozabite uživati na počivalnikih s panoramskim razgledom na osrčje pohorskih gozdov in občutite popolno sprostitev telesa.

Pomembno je tudi, da čišenju telesa dodamo še gibanje, zato smo vam v paketu pripravili tudi 4-urni najem e-kolesa. S kolesarjenjem namreč aktiviramo vse mišice na našem telesu. Z e-kolesom boste odkrivali skrite in manj skrite kotičke zelene destinacije Rogla-Pohorje. Lahko boste občudovali nižinski svet od Zreč proti Slovenskim Konjicam ob reki Dravinji, vse do doline svetega Janeza, kjer stoji mogočna Žička kartuzija, kjer se boste lahko napolnili z njeno posebno energijo ter okrepčali z zeliščnimi napitki njenega zeliščnega vrta. Lahko pa se boste podali v hribovski svet Rogle in njenih okoliških točk kot so koča na Pesku, bližnje Jezerce, Pot med krošnjami Rogla ali pa se podali še naprej do Osankarice s skritim biserom Črnim jezerom.

Razstrupljanje telesa z savnanje in gibanje bosta poživila vaše telo in ga očistila odvečnih snovi. Po pomladanskem retreatu boste okrepljeni s svežo energijo kos izzivom, ki vam bodo prišli na pot.

Pomladni retreat sestavljajo trije individualni obiski savne za 2 uri ter en najem e-kolesa (4 ure), vse za dve osebi.

Najem električnih koles

Informacije in rezervacije na info@smogavc.com ali po telefonu 041 375 256

Za več informacij obiščite https://smogavc.com/wellness/

Sledite našemu fb profilu https://www.facebook.com/GostisceSmogavc za ostale ponudbe in novice.

Se vidimo v osrčju Pohorskih gozdov.

Pogoji nakupa in koriščenja: Paket lahko koristita dve osebi skupaj v roku 60 dni od nakupa. Posamezni obiski se ne morejo prenašati na tretjo osebo. Nakup paketa po promocijski ceni je možen v mesecu aprilu in se lahko opravi s plačilom z gotovino ali kartico. Zadnji termin koriščenja je 30. 6. 2022. 

Dodaj odgovor