fbpx
Vaše naročilo je uspešno poslano.
Nazaj

AKTIVNO PO POTEH POHORSKE DEDIŠČINE IN KULINARIKE

Deli z drugimi

V hiši Smogavc vam od te pomladi dalje pripravljamo tudi zanimiva podnevna, celodnevna ali večdnevna doživetja, namenjena posameznikom, parom, družinam, manjšim zaključenim družbam. Doživetja vključujejo aktivni element (primerno zahteven tudi za začetnike), element kulturne in naravne dediščine Pohorja, lokalno kulinarično doživetje ter gorski wellness. 

Za pot po osrčju Pohorja in njegovih gozdovih, prejmejo gostje brošuro, v kateri udeleženci dobijo vse informacije o poteku doživetja. Udeležencem na tej poti ne želimo le razkazati delčkov Pohorja, ampak jih hkrati popeljati po zgodbah Pohorja in zgodbah ljudi, ki so tukaj nekdaj živeli ter zapustili bogato kulturno dediščino.

Osnovni paket doživetja vključuje izposojo električnega kolesa, brošuro z informacijami za samostojno odkrivanje, piknik košarico lokalnih dobrot ter najem savne, možno pa ga je dopolniti še s širšo kulinarično ponudbo naše hiše ter udobno namestitvijo v sobah ali apartmajih ter pestrim programov okoliškega dogajanja destinacije Rogla Pohorje.