Vaše naročilo je uspešno poslano.
Nazaj

Aktivnosti

& Doživetja

Destinacija Rogla-Pohorje ponuja številne aktivnosti in doživetja, od sproščujočega dne v gorskem wellnesu in med mehurčki termalnih vrelcev do aktivnosti v naravi med skrivnostnimi stoletnimi smerkami pohorskih gozdov. Dovolite nam, da za vas izberemo le najboljše!

Aktivne

Počitnice

Dobrodošli v edinstvenem doživetju savne v brunarici, narejeni izključno iz pohorskega lesa okoliških gozdov. Naj postaneta urica ali dve, ki ju preživite v savni s panoramskim razgledom od Celjske kotline do obronkov Pohorja, doživetje in sprostitev v enem.
KMALU: razširitev savne v brunarici z večjo izbiro savn, udobnejšim počivalnim prostorom, ohlajevalnim bazenčkom!
  • Relax zone na zelenici
  • Izposoja koles
  • Izposoja električnih koles
  • Izposoja palic za nordijsko hojo
  • Zemljevidi pohodnih in kolesarskih poti destinacije Rogla – Pohorje
  • Enodnevni paket  AKTIVNO / LOKALNO / SPROŠČENO – aktivno po poteh pohorske dediščine

Aktivne počitnice

Začni dan aktivno – končaj ga sproščeno. V osrčju pohorskih gozdov!

Enodnevni paket

»ACTIVATE AND ZEN YOURSELF«

Izposoja električnega kolesa 3 ure + kosilo v gostilni Smogavc ali piknik košarica domačih dobrot + savna 2 uri

Dvo ali tri dnevni paket

»ZEN PACKAGE«

Bivanje s polpenzionom (2 noči ali 3 noči), 1 vstop v savno v brunarici 2 uri, 30-minutna masaža, 3-urna izposoja električnega kolesa, izposoja palic za nordijsko hojo in zemljevida sprehajalnih poti, 30% popusta za kopanje v termah Zreče, brezplačna uporaba fitnesa na prostem, »relaxe-zone« na zelenici ob gostilni, izposoja mize in loparjev za piknkponk

Dvo ali tri dnevni paket

»ACTIVE POHORJE EXPERIENCE« KMALU!

Bivanje s polpenzionom (2 noči ali 3 noči), 3-urna izposoja električnega kolesa, 1x adrenalinsko sankanje na Rogli, 1x hoja med krošnjami na Rogli, savna v brunarici 2 uri, 30% popusta na kopanje v termah Zreče, brezplačna uporaba fitnesa na prostem, »relaxe-zone« na zelenici ob gostilni, izposoja mize in loparjev za piknkponk

Priporočamo!

PIKNIK DOMAČIH DOBROT NA EDINSTVENI LOKACIJI

S košarico domačih dobrot se boste z majhnim zemljevidom odpravili na eno izmed izbranih čarobnih destinacij (gozdna jasa, razgledna točka ali travniška panorama). Po predhodnem dogovoru možna tudi priprava prostora in ambienta.Za rezervacijo in dodatne informacije nam pišite

Samo za vas

POČITNICE PO VAŠI ŽELJI

Pripravimo vam tudi doživljajski paket glede na vaše individualne želje. Sporočite nam jih na info@smogavc.com

Možna organizacija obiska lokalnih znamenitosti (KSEVT, Žička kartuzija, Zlati grič, dvorec Trebnik…), okoliških kmetij, vinarjev in drugih doživetij destinacije Rogla-Pohorje.

team-member-img

Destinacija Rogla-Pohorje

se ponaša z izjemnim bogastvom naravne in kulturne dediščine. Čudoviti naravi, ki jo obdajata pristnost in domačnost, dajejo pečat prijazni in gostoljubni ljudje. Takšni, ki vas z veseljem povabijo medse, z vami delijo del vsakdanjega življenja ter vam podarijo del svojega srca in svojih misli.

Tradicionalna povezanost Pohorcev se kaže tudi v povezovanju turističnih ponudnikov in storitev širšega območja. Destinacija Rogla-Pohorje združuje Zreče, območje dobrega počutjaSlovenske Konjice, mesto v objemu žlahtnih zgodb, Vitanje, ne daleč stran in Oplotnico, zakladnico edinstvenih naravnih in kulturnih doživetij.
Spoznajte podeželje s kolesom ali peš po označenih kolesarskih in pohodniških poteh. Naužijte se svežega zraka skozi bogate pohorske gozdove, cvetoče travnike, rodovitna polja in vinograde. Z vodniki nordijske hoje boste spoznali osnove hoje s palicami, ki je primerna za vse generacije in na vseh ravneh telesne pripravljenosti. Razvajanje v prijetno topli termalni vodi, ob pestrem izboru wellness storitev, vas bo sprostilo, naravna zdravilna klima pa napolnila z novo energijo. Ob zaključku dneva boste uživali ob izbranih kulinaričnih mojstrovinah in odličnih vinih z okoliških vinorodnih gričev.